Vučić prelomio: Idemo na izbore!

Foto: Emil Vaš / Beta

"Na sednici Predsedništva koja će se održati sutra u deset časova, moj predlog će biti da proverimo volju naroda",  rekao je Vučić na vanrednoj izbornoj skupštini SNS.

"Ako Predsedništvo pristane, biće to najjteža borba i kampanja. Sav novac opljačkan će uloziti da SNS izgubi na izborima. Ono što je najvažnije je da pokažemo da se razlikujemo od svih drugih na političkoj sceni, jer nas njihovo udruživanje i ukrupnjavanje neće uplašiti"
, naveo je Vučić.
 
On je dodao da članovi SNS ne smeju da uzvraćaju.
 
"Mi se zalaženo za normalnu i pristojnu Srbiju. Odgovorićemo našim planom, našim idejama, a da li ćemo dobiti podršku naroda, moraćemo da sačekamo da vidimo"
, rekao je Vučić.
 
Lider SNS ALeksandar Vučić, na Izbornoj skupštini te stranke kaže da je ponosan pošto su pokazali da smeju da se uhvate u koštac sa problemima koji su druge plašili. Na izbornoj skupštini će biti izabran lider i predsedništvo naprednjaka, a trebalo bi i da padne odluka o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.
 
Vučić je naveo, obraćajući se članovima SNS, da je ponosan na činjenicu da su "pokazali odgovornost i posvećenost", ali i da se pokazalo da ta stranka može da se bavi teškim pitanjima od kojih su drugi bežali.
 
"U poslednjih 18 meseci uradili smo stvari koje nisu male, ali mogli smo i bolje. Pokrenuli smo procese na koje se čekalo godinama i decenijama i ono što je za nas najvažnije, bar kod jednog dela naših članova građani su prepoznali iskrenu posvećenost poslu"
, rekao je Aleksandar Vučić, obračajući se na izbornoj skupštini.
  


Blic

Pogledajte još