Delfini nerešeno sa Crnom Gorom

Vaterpolisti Srbije su u prva dva kola pobedili Mađarsku i Veliku Britaniju.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Andrija Prlainović sa pet golova, Filip Filipović i Vanja Udovičić postigli su po dva, a Duško Pijetlović i Slobodan Nikić po jedan pogodak.

Za ekipu Crne Gore Aleksandar Ivović dao je tri, Mlađan Janović dva, a Boris Zloković, Vjekoslav Pasković, Nikola Janović, Predrag Jokić, Draško Brguljan i Aleksandar Radović po jedan.

Reprezentativci Srbije su, kao i u prethodnom meču, igrali promenljivo, ali ovoga puta nisu došli do pobede, iako su dva minuta pre kraja utakmice imali dva gola prednosti.

"Orlovi" su dobro počeli meč i od samog početka vodili, a Crnogorci su do prvog izjednačenja došli tek dva minuta pred kraj prvog poluvremena, ali je potom Prlainović golom odveo Srbiju na pauzu sa prednošću.

Treća četvrtina "pripala" je Crnogorcima, koji su tu deonicu dobili sa 5:4 i u poslednju ušli sa nerešenim rezultatom. Najraspoloženiji srpski vaterpolista u tom periodu igre bio je Udovičić sa dva pogotka.

Srbija je dobro počela poslednju deonicu i golovima Nikića i Prlainovića ponovo došla do dva gola prednosti, ali su protivnici pogocima Ivovića i Janovića u poslednja dva minuta meča ipak došli do izjednačenja.

Srbija će u četvrtom kolu igrati protiv SAD, u subotu u 20.40.

Beta

Pogledajte još