Tošić: Radujem se povratku u Zvezdu!

Nije na iberijskom poluostrvu pouzdani levi bek dobio šansu da pokaže koliko može, ušao je u sukob sa trenerom andaluzijske ekipe i kao najbolju opciju na lično i zadovoljstvo trenera Roberta Prosinečkog, izabrao je povratak među crveno–bele.

Dogovor je postignut za samo nekoliko minuta obzirom da je Tošić za španski klub nastupao kao pozajmljeni igrač. Predsednik Lukić i Generalni sekretar Stefanović održali su sastanak sa srpskim reprezentativcem, i on će se 10. januara pojaviti na prozivci.

- Pratio sam Zvezdu tokom jesenje polusezone, skoro sve utakmice sam gledao putem interneta, i kao i svi pravi Zvezdaši, nisam zadovoljan postignutim u rezultatskom smislu. Međutim, verujem da ćemo na proleće biti mnogo bolji i da ćemo popraviti loš utisak. Motivisan sam i spreman za velike napore koji nas očekuju na pripremama. Jedva čekam da se vidim sa novim starim saigračima i radujem se ponovnoj saradnji sa Robijem. Daću sve od sebe da u drugoj polusezoni svojim dobrim igrama pomognem ekipi da ostvari rezultate kakve milioni navijača očekuju rekao je snažni levi spoljni, koji se takođe odlično snalazi i na poziji centralnog defanzivca.

Svojim zalaganjem, profesionalizmom i frenetičnom borbenošću Toške je za kratko vreme osvojio srca navijača Crvene zvezde, koji su ga podržavali uvek, čak i kada nije pružao dobre igre. Zato je kao bomba među pristalicama najtrofejnijeg srpskog kluba odjeknula vest s kraja avgusta da Tošić odlazi u Sevilju, odnosno Betis. O tome da li je to bio dobar potez za igrača sada je bespotrebno komentarisati, ali su definitivno medijske špekulacije da su levi bek i rukovodstvo u sukobu pale u vodu ponovnim povratkom Duška u Crvenu zvezdu.

Da je bilo nesporazuma, sigurno se ne bismo tako brzo dogovorili o ponovnoj saradnji. Ne želim da se vraćam u prošlost, možda sam pogrešio, možda nisam, ali nikada se u životu nisam osvrtao unazad, pa neću ni sad. Misli su mi usmerene samo na treninge i želju da kao ekipa ostvarimo što bolje rezultate i osvajimo neki od trofeja. Verujem da ćemo dati sve od sebe, bodovna razlika je velika, ali svako ko nosi Zvezdin dres uvek mora da razmišlja samo o pobedi. Treba da se skoncentrišemo na svoju igru, da pobeđujemo sve protivnike, da damo sve od sebe na terenu, i kao plod svega toga da očekujemo nagradu u vidu nekog od trofeja zaključio je Tošić koji 28. decembra odlazi u Španiju, kako bi raskinuo ugovor o pozajmici.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još