Policija krila identitet osumnjičenog, Nikolića presreo član SNS-a!

Ovaj medij otkriva da je reč o Aleksandru Stojiću, a ne Stojanoviću, kako je procurilo iz policije i piše da je on naprednjak, veoma blizak prijatelj predsednika Skupštine Srbije i visokog funkcionera SNS Nebojše Stefanovića.

Nezvanični izvori iz MUP-a dali su medijima pogrešnu informaciju da dotični živi na Novom Beogradu umesto u Zemunu. Oprečne izjave o tome da na vozilu nije bilo tablica, pa da je bila jedna tablica, ali unutar “felicije” kod šoferšajbne, takođe su izazivale sumnje.

"Blic" tvrdi da je danima pokušavao da dođe do bilo kog detalja u vezi s osumnjičenim, nije nam polazilo za rukom, a odgovor koji smo najčešće dobijali od policijskih funkcionera bio je “sve me pitajte, samo za to ne”. Na osnovu toga lako se može zaključiti da je policijski vrh pokušao da sakrije ovaj skandal.

Stojić je godinu dana radio u Javnom preduzeću “Srbijašume” kao pripravnik i da mu pošto nije zadovoljio, ugovor nije produžen.

Iz kabineta predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića demantovano je danas pisanje lista "Blic" da je kolonu predsednika Srbije Tomislava Nikolića nedavno "presekao" prijatelj Stefanovića i ocenjeno da takvo pisanje predstavlja pokušaj rušenja ugleda parlamenta i njegovog predsednika.

Pogledajte još