Opljačkana Marijana Mateus

Kako javljaju beogradski mediji, devojka obučena u crno koja je glumila mušteriju u jednom trenutku izvukla je nož, stavila ga pod grlo radnici i uzela joj telefon i novac koji se u tom trenutku našao pod pultom.

"Alo" piše da je za sada nepoznata razbojnica izbezumila nesrećnu devojku koja je bila na radnom mestu i mašući sečivom uzela sve što joj se našlo pod rukama. Zbog stresa koji je pretrpela kreatorkina radnica na mesto pljačke ubrzo posle policije stigla je i ekipa Hitne pomoći.

- Za sada je dobro, ali je devojka pod vidljivim i velikim stresom - rekao je lekar Hitne pomoći dok je Marijanina saradnica u suzama grlila drugaricu koja je odmah došla da je uteši. Tek što su lekari otišli s Terazija, a inspektori nastavili uviđaj nesrećnoj devojci je opet pozlilo, tako da su se lekari Hitne ponovo vratili da joj ukažu pomoć.

Policija intenzivno traga za pljačkašicom koja je pobegla pešice s lica mesta u nepoznatom pravcu, a pretpostavlja se da će od pomoći u potrazi za njom biti i snimci nadzornih kamera koje su inspektori uzeli.

Pogledajte još