Opljačkana Marijana Mateus

0

Butik spisateljice i kreatorke Marijane Mateus u Ulici braće Jugovića u centru Beograda, opljačkan je 3. maja, oko 21 čas kada je radnju upala žena-pljačkašica koja je odnela 30.000 dinara i mobilni telefon i ni jednu haljinu.

Kako javljaju beogradski mediji, devojka obučena u crno koja je glumila mušteriju u jednom trenutku izvukla je nož, stavila ga pod grlo radnici i uzela joj telefon i novac koji se u tom trenutku našao pod pultom.

„Alo“ piše da je za sada nepoznata razbojnica izbezumila nesrećnu devojku koja je bila na radnom mestu i mašući sečivom uzela sve što joj se našlo pod rukama. Zbog stresa koji je pretrpela kreatorkina radnica na mesto pljačke ubrzo posle policije stigla je i ekipa Hitne pomoći.

Za sada je dobro, ali je devojka pod vidljivim i velikim stresom – rekao je lekar Hitne pomoći dok je Marijanina saradnica u suzama grlila drugaricu koja je odmah došla da je uteši. Tek što su lekari otišli s Terazija, a inspektori nastavili uviđaj nesrećnoj devojci je opet pozlilo, tako da su se lekari Hitne ponovo vratili da joj ukažu pomoć.

Policija intenzivno traga za pljačkašicom koja je pobegla pešice s lica mesta u nepoznatom pravcu, a pretpostavlja se da će od pomoći u potrazi za njom biti i snimci nadzornih kamera koje su inspektori uzeli.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.