ŠOKANTNO: Tinejdžerke se potukle zbog ljubavi

Napad jedne na drugu devojku dogodio se ispred Srednje zanatske škole u Zenici, a učesnice su maloletne K.K., V.S., M.A. i M.Š. koja je postavila video, piše "Dnevni Avaz".

Navodno su sve učenice istog razreda, jer se na njihovim profilima na Facebooku nalaze i fotografije iz vremena kada su se dobro slagale.

Najšokantniji podatak je da je M.Š. ovaj video s ponosom objavila na svom Facebook profilu, na kome se saznaje da je ona i članica lokalnog tekvondo kluba. Neverovatan je čak i naziv ovog video klipa na YouTubeu - "Girls Ultimate Fighting (Tuča u Zenici)", koji kao da prezentuje nešto cool, a ne nasilje.

U policiji nema zabeleženog slučaja nanošenja povreda, niti prijavljene tuče, iako na šokantnom video koji možete pogledati u nastavku se primećuje da je jedna od učesnica povređena.

Navodni povod za ovu tuču su ljubavni i drugi nesporazumi između tinejdžerki, a s obzirom da je jedna od njih sve snimala, verovatno se radi o organizovanom napadu.

Šokantan video tuče tinejdžerki je postavljen na YouTube, ali ubrzo i uklonjen zbog agresivnosti sadržaja.

Zapitajmo se: Odakle u mladima danas toliko agresije, a i potrebe da isto s ponosom dele sa svima na društvenim mrežama?

Pogledajte još