Dijara upisao 100. gol za klub

BEOGRAD, 20. maja 2012. (Beta) - Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju na svom terenu Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 1:0 u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije za ovu sezonu.

Jedini strelac za crno-bele bio je Lamin Dijara u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Bio je to njegov 100. gol u dresu Partizana.

Senegalac je bio brži od odbrambenih igrača gostujućeg tima posle dodavanja Nemanje Tomića kroz sredinu i sa pet metara udarcem iz prve poslao loptu u gol.

Ovaj meč bio je poslednji za Izraelca Avrama Granta na klupi Partizana. Njega će posle šest meseci provedenih u Beogradu zameniti Vladimir Vermezović, koji je vodio Partizan od januara 2004. do oktobra 2005. godine.

Utakmica na stadionu Partizana odigrana je pred skoro praznim tribinama zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Meč je trebalo da se igra bez prisustva navijača, ali je ulazak na stadion ipak dozvoljen za oko 1.000 osnovaca sa Kosova i Metohije, koji su u poseti Beogradu. Oni su posle gola Partizana upalili baklju.

Pogledajte još