Proroci i magovi: Ko je doveo Tomu na vlast i šta sledi?

0

Magovi, proroci i ostali ozbiljni i neozbiljni: – Ili da se u muci koja tek sledi šalimo, ili – svi "u dupe na vašar", što reče Milan Tarot! Mi vas pitamo, vi nam recite!!!

Neki sat pred izbornu ćutnju uoči opštih izbora u Srbiji, Milan Tarot je redakciji portala Nadlanu poslao video-poruku da „ovi izbori ništa neće da valjaju i da ćemo svi u dupe na vašar“. Mi zbog izborne tišine to nismo mogli da objavimo, a sad kad više ne moramo da ćutimo, pitamo vas – šta kažete ?

Pitanje je, dakle – gde smo: U dupetu ili ćemo tamo tek biti?

Tarabići
Posle objavljivanja izbornih rezultata u javnosti se oglasio Dragan Pjević čuvar Kremanskog proročanstva“. On kaže da je i pre izbora znao „i pomogao“ Nikoliću da dođe na čelo države.

Stvar je skroz uozbiljio dajući agenciji Srna izjavu u kojoj obrazlaže kako je pomogao Tomi da osvoji predsedničko mesto. Doduše, Toma nije lično došao u Kremnu, iako ga je Pjević zvao, ali i u odsustvu Tominu sliku je turio u bunar.

„Pošto Nikolić nije uspeo da sam dođe, postavio sam njegovu fotografiju pored Kralja u buretu. „Više sile su prihvatile moju molbu“ i Toma je sad predsednik Srbije“, tvrdi Pjević.

Tarabići kažu da će svi vladari koji su dolazili ili dolaze u Kremna da obiđu grobove proroka, dugo vladati ili će postati vladari.
Uvek se podseća da će vladar biti čovek iz naroda i da će sve na dobro sa takvim da izađe.

Čovekom iz naroda su zvali i Koštunicu, a Pjević kaže i da je Boris Tadić pred izbore 15 . maja 2004. godine dolazio u Kremna i da je, iako tada nije imao veliki rejting, postao čelnik Srbije.

Znači, ko hoće da bude predsednik Srbije ili kod Tarabića u Kremnu, ili da kremanski mag po svojoj volji sliku budućeg vladara turi u bunar. I sve će da bude dobro i za vladara i za narod.

Milan Tarot: Problemi sa probavom
A ako vam ovih dana nešto nije dobro i imate problem sa probavom, evo kako to rešava Milan Tarot. Sredom i petkom prst u dupe. Jer, prst je prst, a dupe je dupe.

Ajmo na vašar, u veselju je spas!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.