Jovanović: Biće teško protiv Zvezde

"Mislim da će biti jako naporna i teška serija u finalu Superlige protiv Zvezde. Oni su, kao i mi, zasluženo došli do finala. Mi smo deo svijih ambicija ostvarili i nećemo se zadržati na tome", rekao je Jovanović novinarima u Beogradu.

Partizan je ove sezone pet puta savladao Zvezdu u pet utakmica, a Jovanović je ocenio da to neće uticati na motivaciju njegovih košarkaša.

"Glad se kod njih povećava i neće im nedostajati motivacije. Mi smo dolaskom u finale. Nama pet pobeda nad Zvezdom ove sezone neće poremetiti motivaciju i učiniti da neangažovano uđemo u utakmicu. Maksimalno smo motivisani", kazao je on.

Trener crno-belih je rekao će njegova ekipa biti u izmenjenom sastavu protiv Zvezde, ali da im to nije alibi.

"Katić je onesposobljen da igra do kraja ove sezone, tako da ćemo donekle nastupiti sa izmenjenim sastavom, ali to nam nije alibi. Svi igrači koji izađu na teren moraće da podele zaduženja i odgovornost i da odrade posao kao da nam niko ne fali", rekao je Jovanović.

Prva utakmica finala igraće se sutra u 20.00 u beogradskoj hali Pionir, a zvanični domaćin je Partizan. Karata neće biti u slobodnoj prodaji, već će važiti samo sezonske ulaznice.

Beta

Pogledajte još