SNS i D S S: Istražiti kradju glasova u Novom Sadu

0

NOVI SAD, 12. juna 2012. (Beta) – Novosadski odbori Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije zatražili su u utorak da budu do kraja istraženi navodi da je na izborima u Novom Sadu 6. maja bilo "nezabeležene kradje glasova".

NOVI SAD, 12. juna 2012. (Beta) – Novosadski odbori Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije zatražili su u utorak da budu do kraja istraženi navodi da je na izborima u Novom Sadu 6. maja bilo „nezabeležene kradje glasova“.

Predsednici gradskih odbora SNS i D S S, Miloš Vučević i Borko Ilić su na zajedničkoj konferenciji za novinare ispred sedišta Policijske uprave u Novom Sadu optužili vladajuće stranke da su organizovale tu kradju.

„Toga dana je carovalo bezakonje, legalizovana je otvorena kupovina glasova, a nalogodavci do danas nisu otkriveni“, rekao je Vučević.

On je zatražio od policije i tužilaštva odgovor na pitanje šta se dešava sa osobama koje su privodjene na dan izbora i posle izbora, a koje su nanele „veliku bruku“ Novom Sadu, kada su „kupovali glasove za 2.000 dinara“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.