Tumbaković gubi strpljenje‎ za Šulera

0

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan rekao je da će se za nekoliko dana znati da li će u klub doći šlovenački fudbaler Marko Šuler.

„U Beograd se vraćam jedino ako dođe Šuler. Malo već gubimo strpljenje, ali ako od toga ne bude ništa doći će neko drugi ko je istog kvaliteta kao i Šuler“, rekao je Tumbaković.

Ekipi se na Tari u nedelju pridružio Filip Knežević, pojačanje iz čačanskog Borca. Trener crno-belih Vladimir Vermezović kazao je da je 99 odsto tima već formirano i sa povratkom Stefana Šćepovića sa produženog odmora, tim koji će igrati u prva četri kola u Evropi biće kompletan.

Vermezović dodaje da je zadovoljan početkom kondicionih priprema i da za sada osim očekivanog umora igrača, nema većih zdravstvenih problema. Dolaskom na čelo Partizana Vermezović je pooštrio disciplinu i uveo pravilnik ponašanja, koji zabranjuje piće, cigarete, posetu kladionicama, poštovanje klupskog jelovnika i još mnoge zabrane.

Kaže da igrači nisu burno reagovali na nova pravila ponašanja, tako da se nada da će ih i poštovati, dok u supratnom slede kazne.

O uslovima za pripreme na Tari šef stručnog štaba Partizana ima samo reči hvale.

„Tara je već decenijama unazad naša srećna baza za bazične letnje pripreme i posle dve godine pauze opet smo tu. Uslovi za rad i odmor su idealni, za razliku od Zlatibora koji nudi više zabave što igračima u ovom trenutku nije potrebno“, kaže Vermezović.

Fudbaleri Partizana na Tari ostaju do 26.juna, a dva dana kasnije nastavljaju pripreme na Pohorju u Sloveniji.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.