Vodič za muževe na letovanju

Evo priče o tri poslovna čoveka koji su otišli na na godišnji odmor sa svojim ženama.

Priča kaže da su se odmah nakon odmora našli u svojoj omiljenoj kafanici. I imaju šta da vide: jedan od njih ima veliku masnicu oko oka, drugom je ruka u gipsu, a treći je došao u kolicima – obe noge su mu slomljene. Počnu da se jadaju jedan drugom.

Prvi govori: "Ma letovanje je počelo super. Bili smo u našoj kući u Crnoj Gori. Već prvog dana sam napravio doručak i odneo ga ženi u krevet. Čitao sam onda knjigu na terasi. Pomagao sam deci da urade zadatke koje su dobili za raspust. Pokosio sam travnjak.... Uveče smo žena i ja otvorili bocu najboljeg vina i popili je pored kamina... Onda smo počeli da zanosno vodimo ljubav... Ali, kad smo završili, nehotice sam izvadio sto evra. Videvši novčanicu žena je poludela pa me je nokautirala..."

Drugi muškarac će na to: "Blago tebi, ti si još i dobro prošao. Moj prvi dan je bio sličan tvom, sve je bilo sjajno. Ali, posle seksa sam izvadio sto evra i stavo ih na komodu. Na to ona instinktivno izvadi pedeset evra da mi vrati kusur. Onda sam ja poludeo i zamahnuo da je zviznem, ona se izmakla, pa sam udario rukom u zid i smrskao šaku..."

Dođe red i na trećeg muškarca, onog u kolicima: "Blago vama obojici, vi ste bar obavili posao. Mi smo prvo veče taman počeli da se valjamo po krevetu, kad neko pokuca na ulazna vrata našeg apartmana na trećem spratu hotela. Ona na to cijukne “Jao, moj muž!”, a ja se na te reči prepadnem, zgrabim odeću u ruke i skočim kroz prozor..."

Naravoučenije: Kad ideš na odmor, navike iz redovnog života ostavi kod kuće.

Dača Kocjan

Pogledajte još