144

Šmirglom protiv bele kuge u Srbiji!

Znate li koja je najveća razlika između 60-ih godina prošlog veka i današnjice? Nekada je čovek ulazio u dragstor i glasno govorio "Dajte mi boks cigareta", a onda šapatom dodavao "I dodajte dva kondoma pride"!

Koliko su privatnici u Srbiji prevaranti?

Ponovo sam prisluškivao i to javno priznajem, i u autobusu sam čuo stvarno zanimljivu viziju parčenceta bolje Srbije osluškujući razgovor dva sredovečna muškarca.

Televizija je žvakaća guma za oči

Da li ste i sinoć, igrajući se sa daljinskim upravljačem, videli bezbroj mladih, raspojasanih lepotica koje vam se smeše sa ekrana, pokazuju vam svoje zubiće i vrte se ispred kamera mameći vas da ostanete baš na tom kanalu?

Da li ono beše volite vaterpolo...?

Da li radije pratite sport koji vam se najviše sviđa, a u kojem mi ne postižemo neke velike uspehe u poslednje vreme ili sport u kojem možete da se najviše radujete uspesima reprezentacije?

Političko-pseći protokol

Koliko ste samo puta videli sledeću scenu: dve osobe, najčešće dva muškarca, obučena u skupocena odela, prilaze jedan drugom, rukuju se, a potom, ne ispuštajući ruku onog drugog – okreću se prema objektivima kamera i foto aparata.