Milijaš: Derbi neće odlučiti šampiona

"Derbi neće odlučiti šampiona. To, svakako, jeste najvažnija utakmica za nas i daćemo sve od sebe da pobedimo. I da nismo izgubili od Jagodine, za nas bi to bila utakmica svih utakmica, jer znamo koliko ona pozitivnih stvari u slučaju pobede nosi sa sobom. Bitno je da damo sve od sebe i da mirni i čisti sami pred sobom napustimo teren, znajući da je svako od nas pružio maksimum. Imamo kvalitet i uveren sam da možemo da savladamo komšije", rekao je Milijaš za sajt kluba.

Posle subotnjeg poraza od Jagodine (1:2), koji je izazvao mnogo "bure" zbog suđenja Dejana Dimitrijevića, ekipa Crvene zvezde zaostaje pet bodova za vodećim Partizanom.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Jagodina 1:2

"Veliki psihološki pad je bio normalna posledica nakon dešavanja iz tog 64. minuta. Imali smo rezultat, igrali dobro, stvarali šanse, bili apsolutno dominantniji i bolji rival, ali onda se desila sudijska greška koja nas je totalno poremetila. I nakon izjednačenja, pokušavali smo da dođemo do gola, ali nismo uspeli, i naš protivnik nas je iz jedne kontre još više kaznio i odneo ceo plen"
, naveo je Milijaš.

Bivši reprezentativac Srbije dodao je da ekipa ne sme psihički da padne u završnici prvog dela sezone.

"Imamo težak raspored do zimske pauze i potrebne su nam sve pobede u preostalih pet susreta, četiri u prvenstvu i jedan u Kupu. Moramo da se stisnemo, da međusobno pričamo što više, da se ohrabrimo i da se vratimo na pravi kolosek. Ništa još nije izgubljeno i zato ne smemo da klonemo", zaključio je Milijaš.

(Tanjug)

Pogledajte još