Vranjanskom funkcioneru SPS-a goreo auto

0

Ispred zgrade u ulici Justina Popovića 15 u Vranju zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora SPS, prenosi Tanjug.

U Vranju je u nedelju rano ujutro ispred zgrade u ulici Justina Popovića 15 zapaljen automobil Branimira Stojančića, člana Gradskog veća i sekretara Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS).

„Putnički automobil 'pežo 206', vlasništvo Branimira Stojančića iz Vranja, ulici Justina Popovića broj 15, zapaljen je jutros oko 4 sata“, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Portparol policije je potvrdio da je istraga u toku i da je vodi istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Marija Janićijević.

Stojančić je u dva mandata član Gradskog veća za socijalnu politiku, nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije i portparol veća.

Posle poslednjih lokalnih izbora, na kojima je u Vranju pobedila SPS, Stojančić je imenovan za sekretara Gradskog odbora te stranke.

Na septembarskoj sednici Skupštine grada Vranja saopšten je podatak da je u Vranju, u poslednje dve godine bilo 15 paljevina automobila, ugostiteljskih i stambenih objekata.

Izvor: Tanjug/Novosti.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.