Vujošević: CSKA je favorit, ali zavise od Teodosića

"Ekipa CSKA je svakako favorit u Moskvi, i to je tim koji je napravio određene promene u odnosu na sastav u Beogradu. CKSA je tim koji igra dobru odbranu i njihovi spoljni igrači odlično ulaze na centar i igraju pod košem. Veoma su precizni u napadu, ali najviše zavise od raspoloženja Teodosića", rekao je Vujošević novinarima u beogradskoj hali Pionir.

Trener Partizana rekao je da je ekipa umorna i da će im situaciju u Moskvi otežati neigranje plejmejkera Lea Vestermana.

"Našu situaciji najviše otežava ritam utakmica i to nam stvara dodatni umor. Vesterman neće putovati sa nama u Moskvu zbog povrede skočnog zgloba i to će stvoriti dodatne probleme, kao i odsustvo Bogdana Bogdanovića kome je potrebno još vremena da se oporavi od povrede", kazao je on.

Duško Vujošević je istakao da je siguran da će njegovi igrači pružiti maksimum u utakmici sa CSKA i dodao da je zadovoljan prikazanom igrom Nemanje Gordića u Ljubljani.

"Siguran sam da će moji igrači dati maksimum i sigruan sam da su spremni da se bore do kraja i time ću biti zadovoljan. Bitno je da prikažemo tu borbenost kao i do sada u Evroligi. Što se tiče Gordića, zadovoljan sam njegovim privikavanjem na rad ekipe i da nije bilo njega, ne bismo pobedili u Ljubljani", zaključio je Duško Vujošević.

Krilni centar Partizana Dru Gordon rekao je da se nada da će uspeti da naprave iznenađenje u Moskvi.

"Očekujem dobru utakmicu, snažnog inteziteta i veliku borbu. Nadam se da možemo da izađemo kao pobednici iz tog duela. Najbitnije je da se dobro prpremimo za taj meč", rekao je Gordon.

Košarkaši CSKA iz Moskve dočekaće Partizan u četvrtak od 17.00 u sedmom kolu Evrolige.

Beta

Pogledajte još