Mišković uskoro na saslušanju u policiji zbog spornih privatizacija

0

Kako "Kurir" saznaje, policija će uskoro pozvati na informativni razgovor prvog čoveka "Delta Holdinga" – Miroslava Miškovića kako bi pružio informacije o spornim privatizacijama u koje je umešan.

Najbogatiji Srbin, Miroslav Mišković, po pisanju „Kurira“, trebalo bi uskoro da se nađe na informativnom razgovoru u policiji gde će se očekivati od njega da pruži informacije o spornim privatizacijama koje se pominju u izveštaju EU.

PODSEĆAMO: Pre dva dana, premijer i ministar policije Ivica Dačić je najavio da će firme Miroslava Miškovića biti pod istragom „ako ima razloga i dovoljno dokaza da su počinjena krivična dela“. Pored Dačića, buduće antikorupcijske akcije nedavno je najavio i potpredsednik Vlade – Aleksandar Vučić ističući predistražne radnje u vezi s pojedinim Miškovićevim firmama.

Među spornim privatizacijama pominje se i „C Market“ i „Luka Beograd“, a policija će Miškovića ispitivati i na temu pet miliona evra koje je, navodno, Darko Šarić pozajmio Miškovićevom sinu Marku. Takođe, tema informativnog razgovora biće i učešće Šarića u izgradnji „Belvila“, kao i poslovanje kompanije „Delreal“.

Ova saznanja „Kurira“ još nisu potvrđena. Međutim, nezvanično datum ovog informativnog razgovora je „vrlo skoro“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.