Golišava muška plesna atrakcija "Chippendales" u Beogradu 7. marta

0

Muška plesna atrakcija "Chippendales" poznata po provokativnom, erotskom izvođenju namenjenom isključivo za žensku publiku, nastupiće u Domu sindikata, 7. marta. U ovoj seksi trupi nalazi se 48 muškaraca raznih profesija koji provode ukupno 59.725 sati u teretani godišnje.

Chippendales je osnovan 1970. godine kao prva profesionalna muška plesna trupa. Kvalitet njihovih koreografija i izvođenja, pomogao je u prihvatanju „The Male Review Show“ kao zabavne, popularne forme. Danas ova kompanija producira više predstava širom sveta, uključujući i stalne postavke na Brodveju i u Las Vegasu.

Nastupajući pred više od milion žena svake godine u 25 zemalja sveta, Chippendales je stekao naziv „The Ultimative Girls Night Out“ doživljaj. Izazovnim plesovima, ovaj sastav oživljava klasične fantazije pretvarajući ih na sceni u egzotična iskušenja.

Chippendales publici u Srbiji poručuje: „Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.“

Trupa broji 48 stalnih muških izvođača koji provode ukupno 59.725 sati u teretani godišnje. Među izvođačima su studenti, profesori, web dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači, kikbokseri, itd…

Brend je nedavno proslavio 30 godina postojanja kao „Number 1 Male Revue in the World“.

Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

Ulaznice za su u prodaji od danas, 21. januara po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.