Transfer bomba : Danko Kiković iz Jakova otišao u Porto!

Talentovani 18-godišnji vezista će u narednom periodu prvo trenirati sa drugim timom i omladinskim sastavom portugalskog šampiona, a zatim pokušati da se nametne Vitoru Pereiri u prvom timu. Sada već bivši igrač Jakova već je preneo prve utiske iz Portugala, koji su više nego pozitivni!

„Prvi utisci su odlični, lepo su me prihvatili. Narod je ljubazan, kulturan, uslovi za rad su savršeni. Ljudi iz Portoa su od novembra gledali nekoliko mojih utakmica i pozvali me da dođem. Oduševljen sam, za početak, sada je na meni da se nametnem“, rekao je oduševljeni Kiković.

Trener Srema Srđan Blagojević imao je samo reči hvale na račun izuzetno talentovanog omladinca.

„Jako talentovan igrač, primetio je to i selektor naše omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović i pozvao ga na poslednje okupljanje. Danko još nije završio svoj fizički razvoj, očekujem da napravi bum za dve, tri godine, Porto vidi u njemu investiciju za budućnost. Ovaj transfer je još jedna potvrda da se u Jakovu radi organizovano i kvalitetno sa mladim fudbalerima. Miloš Stanojević je, podsećam, letos otišao u Rad, vidim da će kolega Marko Nikolić na njega ozbiljno da računa u prolećnom delu prvenstva. Očekujem da se u letnjem prelaznom roku nastavi trend odlazaka igrača iz Srema u velike klubove“, rekao je Blagojević.

(Izvor: Mozzart sport)

Pogledajte još