PRIDRUŽIĆE SE UIGRANOM TIMU JUTARNJEG PROGRAMA: Jovana Jeremić prelazi na televiziju Pink?!

Voditeljka Jovana Jeremić biće novo pojačanje na televiziji Pink.

Ona je juče tokom dana potvrdila medijima da je dala otkaz na Hepi televiziji i ovim svojim potezom iznenadila mnoge, bila je zaštitno lice ove TV kuće, a od 2019. godine tu je uspešno vodila jutarnji program.

Iako se najpre spekulisalo da ona prelazi na TV Prva, tu informaciju su sa ove televizije ubrzo demantovali. Međutim, istina je da je Jovana nedavno obavila razgovor s čelnim ljudima ružičaste televizije i da su na obostrano zadovoljstvo utanačili detalje njenog prelaska u ružičasto jato. Kako izvor navodi, još se ne zna u kom će se formatu voditeljka sada naći, ali je velika verovatnoća da će se pridružiti već uigranom timu ružičastog jutarnjeg programa, rame uz rame sa Deom Đurđević, Irinom Vuković i Predragom Sarapom.

Podsetimo, voditeljka je dala otkaz na srećnoj televiziji, da bi nakon nekoliko sati pošto je ta vest završila u medijima, otkrila razloge ovakve odluke.

- Dala sam otkaz, želim da se posvetim detetu, koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na TV Hepi, zasad nemam poslovnih ponuda, nisam zabrinuta, posla će uvek biti - rekla je Jeremićeva za Kurir.

Inače, Jovana je vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo", od 2016. godine vodila je rijaliti-šou "Parovi", a kasnije i rijaliti-šou "Snajke". Na istoj televiziji vodila je autorske emisije "Vikend šou" i "Ela-ela šou". Od 2019. ponovo je vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo" na istoj televiziji.

Izvor: Kurir
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još