Najmlađa milijarderka ima 30 godina, 280 fast food restorana, ali nema fakultet

0

Linzi Tores je 30-godišnja vlasnica fast food restorana "In-N-Out Burger" kojoj fakultetska diploma nije bila potrebna da postanje najmlađa milijarderka u SAD. Na "Blumbergovoj listi" našli su se unuci zloglasnog naciste Jozefa Gebelsa.

„Blumberg“ je nedavno objavio članak o Linsi Tores, 30-godišnjoj vlasnici lanca fast food restorana „In-N-Out Burger“ koja je proglašena za najmlađu milijarderku u SAD-u.

Toresova nema fakultetsku diplomu, a čak nije ni prošla obuku za menadžera restorana. Svejedno, njen lanac „In-N-Out Burger“ broji preko 280 restorana u pet američkih država, kojima je vrednost nešto više od milijardu dolara.

„In-N-Out Burger“ 1948. godine osnovali su njeni baka i deka, Ester i Heri Snajder. Sve je počelo od malok štanda u Boldvin Parku koji je „porastao“ u veliki lanac poznat po svojim hamburgerima u kojima se koriste samo sveži sastojci. Specifičnost ovog lanca je i to što njihova ambalaža krije diskretno smeštene citate iz Biblije.

Među „tajnim milijarderima“ na „Blumbergovoj listi“ našli su se i 70-godišnja Eli Maršal koja je četvrta najbogatija žena Amerike zahvaljujući 15% vlasničkom udelu u „Koch Industries“. Međutim, posebno otkriće predstavlja činjenica da su se na ovoj listi našlo i četvoro unučadi zloglasnog naciste – kancelara Jozefa Gebelsa, koji su, takođe, milijarderi.


Izvor: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.