Tumbaković: Nećemo više dovoditi igrače, možda neko ode!

"U cilju pojačanja za ovu polusezonu i dubokom analizom nekih pozicija u timu koje bi mogle da predstavljaju problem, doveli smo dva igrača. Što se tiče dovođenja igrača prelazni rok je završen, ali i dalje postoji mogućnost da neko napusti klub. Gledaćemo da ne narušimo kvalitet ekipe, ali na svim pozicijama postoji po jedan igrač koji bi mogao da napusti klub", rekao je Tumbaković novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizan je predstavio štopera Tomislava Pajovića, koji je doveden na šestomesečnu pozajmicu iz moldavskog Šerifa, kao i desnog spoljnog fudbalera Marka Živkovića, koji je prekomandovan iz Teleoptika.

"Pozicija štopera je bila dosta problematična, a posle duboke analize naših skauta Pajović nam je najviše odgovarao. Mi smo na toj poziciji imali trojicu igrača, od toga dvojicu levonogih fudbalera, dok smo na desnom imali jednog, pa je Pajović bio najbolje rešenje", naveo je sportski direktor crno-belih.

Tumbaković je kazao da smatra da će Pajović biti veliko pojačanje za njegovu ekipu.

"Pajović je sa svojom generacijom bio veoma dominantan u mlađim kategorijama, ali kada je trebalo da postane prvotimac nije našao mesto u Partizanu. U ovom trenutku ipak smatramo da je on veliko pojačanje našeg kluba", kazao je Tumbaković i ocenio da će Živković timu doneti zdravu konkurenciju.

"Živković je prošao kompletnu omladinsku školu i odlično je odradio pripreme sa prvim timom na Tari. Kao nagradu smo mu dali da potpiše trogodišnji ugovor. On ekipi donosi veoma zdravu konkurenciju i predstavlja veliko pojačanje", dodao je Tumbaković.

Pajović se zahvalio na poverenju rukovodstva kluba i istakao da se nada da će ga opravdati.

"Pokušaću da se nametnem i da igram fudbal najbolje što znam"
, rekao je Pajović.

Živković je kazao da je ponašanjem na pripremama zaslužio ugovor sa crno-belima.

"Odradio sam pripreme najbolje što sam mogao i zaslužio sam ovaj ugovor. Informisao sam se kod drugara iz mlađih kategorija o tim pripremama i čak sam se sam spremao da bih bio što bolji. Verujem da ću opravdati ukazano poverenje", kazao je Živković.

Fudbaleri Partizana u sredu će otputovati u Sloveniju, gde će ostati do 20. februara, dok će sedam dana po povratku početki prolećni deo Super lige utakmicom sa BSK-om u Borči.

Beta

Pogledajte još