Đurić: Ne plašim se za predsedničku fotelju!

0

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je da mirno očekuje Skupštinu kluba i da se ne uzbuđuje povodom pisanja pojedinih medija da će biti smenjen.

„Sve su to već dobro poznate priče kojima smo izloženi nekoliko godina. Znamo iz koje kuhinje dolaze i ne uzbuđujemo se previše. Danas svako može da napiše šta hoće, otvorite neki nebitan sajt i vidite seriju nebuloza“, rekao je Đurić za današnje izdanje lista Sport.

„Poslednjih dana sam ja izložen svemu tome, ali sam navikao, kao I moji saradnici i ne uzbuđujemo se ni malo. Bliži se Skupština kluba i to je bilo sasvim očekivano od onih koji režiraju celu priču“, dodao je predsednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Skupština fudbalskog kluba Partizan održaće se 25 februara, a pojedini mediji navode da će đurić i celokupna uprava tada biti smenjeni i da će klub preuzeti biznismen Miroslav Bogićević, koji je prošle godine neuspešno pokušao da uđe u klub iz Humske.

„Mirno čekam Skupštinu. Nikada nisam bio spokojniji. Bilo je i teških momenata, ali to ima svuda. Možete da imate rezultate kakve hoćete, a neko će naći razloga da vas blati. Trudimo se da svi u klubu budu isplaćeni na vreme kao što i jesu. Verujemo da je Partizan na stabilnim nogama i na pravom putu“, rekao je Đurić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.