Vermez: Spremni smo 100 odsto za nastavak prvenstva!

"Zadovoljan sam pripremama. Uradili smo sve što smo planirali i prvenstvo dočekujemo 100 odsto spremni. Ostali su još samo neki detalji, koje ćemo u hodu, u toku prvenstca doraditi", rekao je Vermezović novinarima.

Fudbaleri Partizana su jesenji deo šampionata završili na prvom mestu sa 37 bodova, šest više od Zvezde.

"Svi su u trci. Krećemo od nule i ne računamo na tih šest bodova prednosti. Tako svaki naš igrač mora da uđe u nastavak prvenstva", rekao je Vermezović.

Trener srpskog šampiona objasnio je da u ekipi ima po dva igrača na svakoj poziciji i da veruje da će se novi igrači dobro uklopiti u odbranu tima.

Vermezović je dodao da će prolećni deo sezone biti mnogo kvalitetniji od jesenjeg. On je pohvalio zalaganje na treninzima starijih igrača, među kojima su Milan Smiljanić, Goran Lovre i kapiten Saša Ilić.

Na pitanje novinara da objasni situaciju oko Lazara Markovića, Vermezović je rekao da je i dalje povređen.

"Lazar ima povrdu trbušnog zida i bio je na pregledima u Engleskoj i Nemačkoj, ali i kod jednog italijanskog specijaliste. On je preporučio da tri nedelje ide kod njega na lečenje, ali će klub odlučiti da li i kada će to biti", rekao je Vermezović.

On je dodao da je lakše povređen Aleksandar Mitrović, koji se požalio na bol u kolenu, ali da je pregledima utvrđeno da nije oštećen meniskus i da će u subotu početi ponovo da trenira.

Trener petostrukog šampiona Srbije najavio je da će klub svake nedelje organizaovati prijateljske utakmice u kojima će igrati oni fudbaleri koji ne dobiju dovolju minutažu u prvenstvu.

Prolećni deo Super lige Srbije Partizan počinje u utorak 26. februara utakmicom protiv BSK-a u Borči.

Beta

Pogledajte još