FK Crvena zvezda: Karadžić mora da ode iz FSS!

Inicijativu je pre desetak dana pokrenuo bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić, koji je predstavnicima klubova poslao mejl sa pozivom za smenu aktuelnog rukovodstva FSS.

"Nije Crvena zvezda ta koja pokreće inicijativu. Tu treba biti krajnje precizan. Ukoliko bude sazvana inicijativa u skladu sa statutom FSS za vanrednu skupštinu Saveza za smenu Tomislava Karadžića, mi ćemo je podržati. Svima je očigledno da su promene u srpskom fudbalu nužne" Slaviša Kokeza.

Potpredsednik Crvene zvezde tvrdi da će klub imati kandidata za predsednika FSS. Ranije se spekulisalo da bi taj kandidat mogao da bude prvi čovek crveno-belih Dragan Džajić.

"Ako se izglasa nepoverenje gospodinu Karadžiću, Crvena zvezda će imati svog kandidata. U klubu o konkretnim imenima nismo pričali. Da li će to biti neko iz aktuelne uprave, ili neko spolja od bivših legendi kluba, videćemo. Postoje dobri kadrovi iz obe opcije".

Tomislav Karadžić u Staroj Pazovi otvoreno je rekao treneru crveno-belih Rikardu Sa Pintu da navija za Crvenu zvezdu i da bi želeo da bude prvi. Zvezdaši su to shvatili kao još jednu provokaciju predsednika FSS sa kojim su u ratu od 2007. godine, kada je on bio prvi čovek Partizana.

"Bolje da se uzdržim od komentara... Šta da kažem na to? Hvala mu na lepim željama" poručio je Kokeza.

Izvor: Kurir

Pogledajte još