Ana Pendić: Idealno je kombinovati jeftinu i skupu garderobu

Poznato tv lice smatra da pri izboru garderobe nije presudan kriterijum zvučna robna marka i da u svom modnom stilu najveću pažnju posvećuje dobroj torbi i cipelama. Objašnjava da je dobro ugledati se na poznate ličnosti u svetu prilikom kombinovanja odevnih predmeta da bi rezultat bio uspešan.”Sve svetske i holivudske zvezde sada kombinuju Zaru i Armani. U današnje vreme idealna je kombinacija jeftinih i skupih stvari”, ističe poznata manekenka i voditeljka .

Publika je prepoznaje kao popularnu ”Loto devojku” koja je retkim srećnicima objavila dobitnu kombinaciju brojeva, ali je među velikim brojem ženskog dela publike još popularnija kao voditeljka emisije ”Šopingholičarke”. Tokom emisije koju je vodila, kroz veliki broj snimanja, bila je svedok načina na koji su brojne takmičarke kombinovale garderobu sa ukusom i stilom i onim koje je odlutalo u neukus i kič.

Svesna je popularizacije otvaranja velikih tržnih centara, u svetu i u našoj zemlji, ali mnogo je lakše sve naći na jednom mestu jer i ona retko ima dovoljno slobodnog vremena za obalazak radnji. “Dobro je da su tržni centri mesta gde mogu da se provedu muškarci i žene. Muškarci mogu da gledaju fudbal, žene da šopinguju i da makar na ovaj način muškarci i žene budu na jednom mestu”, kazala je šarmantno voditeljka.
D.M.

Pogledajte još