Vučić: I za nepopularne mere, ako su lekovite

0

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se zalaže za ekonomske mere koje će biti lekovite za naše društvo i zemlju, ali nije precizirao da li to znači i zamrzavanje penzija i plata u javnom sektoru.

Vučić je novinarima ispred Patrijaršije u Beogradu rekao da će se na predstojećem sastanku sa premijerom Ivicom Dačićem i ministrom finansija Mlađanom Dinkićem zalagati za primenu ekonomskih mera koje će biti „lekovite za naše društvo i zemlju, pa makar bile i nepopularne“.

Vučić, koji je i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), naveo je da će sastanak sa Dačićem i Dinkićem biti održan u nedelju, a da će pre toga SNS održati sednicu Predsedništva stranke.

„Moj stav koji očekujem da prihvati Predsedništvo SNS je da prihvatimo mere koje su lekovite za naše društvo i zemlju ma koliko bile teške“, rekao je on.

Vučić je dodao da je bolje da SNS ima manje glasača, ali da preduzme mere koje će omogućiti povećanje broja zaposlenih u Srbiji. „Bolje da Srbija ima 15 odsto više zaposlenih, a da mi imamo manje glasača“, naveo je predsednik SNS.

(Izvor: Kurir )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.