BROJNI POPUSTI ZA AKADEMCE: Aleksandar Vučić otkrio kada počinje prijava za studentske kartice (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu kada kreće prijava za studentske platne kartice.

- Prijavljivanje za studentsku platnu karticu počinje od 13. novembra - saopštio je predsednik Aleksandar Vučić u video poruci na svom Instagram nalogu, u kojoj se obratio studentima.

- Ekskluzivno! Prijavljivanje za studentsku platnu karticu od 13. novembra. Vozne karte 20 posto jeftinije, avionske 10 posto, mnogo drugih beneficija za naše studente - objavio je predsednik u video snimku na svom Instagram nalogu.

Prijava će početi 13. novembra, a nove studentske kartice moći će da imaju studenti osnovnih studija državnih i privatnih fakulteta, ali i studenti viših nivoa studija.

Kako je objasnio, nove kartice razlikuju se od starih jer će biti platne, i neće biti namenjene samo za domove, već za ostvarivanje brojnih popusta. Takođe, studenti će sa ovim karticama voznu kartu plaćati 20 odsto jeftinije, a avionske 10 odsto manje, ali će imati i brojne popuste, u trgovinskim lancima i na drugim mestima.

Autor: Nadlanu.com
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Pogledajte još