ZAIGR’O SE MALI PANAJOTOVIĆ: Homo poze rijaliti zavodnika (FOTO)

0

Karmin, senka, štras, perlice… Filip Panajotović je propustio da obavesti svoju ratobornu devojku da sve što se priča o Danijelu – priča se i o njemu! Ove fotografije pokazuju koliko mu sve uloge leže.

Filip Panajotović iziritirao je medije u Srbiji.

Odkako se vratio na Farmu, maneken ne skriva svoju opsesiju pobedom i maksimalno koristi sve što je saznao tokom tri dana provedena napolju.

Koliko su odnosi farmera lažni, svedoči i Filipova odluka da se uz pomoć Stanije oslobode „kuma Danijela“. Po manekenovoj proceni druženje sa Danijelom i Jovanom moglo bi da nanese štetu Staniji i njemu u lovu na 50000 eura. Filip je sve novinarske spekulacije o Danijelovoj seksualnosti preneo svojoj dragoj a ona je mladog pevača saterala u ćošak prisiljavajući ga da se „autuje“ pred kamerama što je sa više aspekata neprihvatljivo!

Portal Svet.rs donosi seriju fotografija ranih radova starlete i starletana, a budući da su Stanijine bahanalije pred kamera i objektivima poznate većini čitalaca prenosimo manekenove poze koje odišu homo erotikom. Filip je samo propustio da obavesti svoju ratobornu devojku da sve što se priča o Danijelu – priča se i o njemu!
M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.