Karleuša, nadmaši ovo: Bjork sa "luster-ukrasom" preko cele glave

0

Publika u Holivudu ostala je potpuno zaprepašćena kada se Bjork u jednom trenutku na bini pojavila sa neverovatnom kristalnom kreacijom sličnom bodljikavom lusteru. Ali, to je ona – zaprepasti i oduševi u istom dahu.

Koncert koji je islandska zvezda Bjork održala u Holivudu 11. juna, sudeći po reakcijama na Internetu, ostaće nezaboravan na toliko mnogo načina. Naravno, prvi i, u njenom slučaju, najbitniji jeste muzički aspekt koji je američku publiku ostavio potpuno zadivljenom. Međutim, kada je Bjork u pitanju, ništa manje nije bitan i taj modni „momenat“ kojim je i ovog puta dokazala da živi u „budućnosti“ zajedno sa dizajnerima koji je shvataju.

Ovog puta nije u pitanju bila neka životinja (setimo se čuvene „labud-naljine“), već svojevrstan „luster-ukras“ za glavu. Zapravo radilo se o neverovatnoj kreaciji japanskog dizajnera Maika Takede napravljenoj od kristala koji prekrivaju celu glavu, pa čak i lice, bodljama „ledene princeze“.

Potpuno fascinantno, zar ne?
A nekako se prirodno nameće i pitanje: Može li Jelena Karleuša da nadmaši ovo, s obzirom da je i ona spremna na modne rizike na svojim nastupima?

Još jedan hrabar modni izbor na koncertu u Holivudu!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.