Niš: Razvalio vrata pa silovao staricu, sad tvrdi da se ne seća

Osumnjičeni je u pripitom stanju razvalio vrata kuće da bi ušao. Policija je prilikom uviđaja pronašla rajber koji je bio odvaljen od vrata. Nakon silovanja je pobegao, a ona je pozvala sina koji je odmah obavestio policiju.

Osumnjičeni je nađen u kratkom roku i odmah uhapšen, kaže za "Blic" izvor blizak istrazi. Zanimljivo je da je osumnjičeni Milan Đ. već pokušavao da upadne u kuću pomenute starice u januaru ove godine, kada je dolazio i lupao na vrata, ali mu ona nije otvarala.

Starica to nije prijavila policiji jer nije sumnjala da se ovako nešto može desiti i da je to bio razlog njegovog dolaska. Mislila je da je tu nekim poslom pa nikome nije ni rekla.

"Nakon hapšenja osumnjičeni se branio da se ničega ne seća. Rekao je da je bio u kafani i da je bio pijan, da se seća samo da je prilikom povratka iz kafane išao pored te kuće ali da nakon toga ima „rupu u sećanju“
, kaže "Blic"-ov sagovornik.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni Milan Đ. će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja. Ovo je osmi napad seksualnih manijaka od početka godine.

Izvor: blic

Pogledajte još