Pink: Pokrenut predistražni postupak o tvrdnjama Mitrovića

0

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo predistražni postupak u kome će vlasnik Pink media grupe, Željko Mitrović, izneti dokaze o javno izrečenim tvrdnjama protiv Dragana Đilasa.

Televizija Pink saopštila je danas, pozivajući se na nezvanične informacije da je „Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo predistražni postupak u kome će vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović izneti dokaze o javno izrečenim tvrdnjama protiv Dragana Đilasa“.

U saopštenju TV Pink se navodi da je vlasnik Pink media grupe izjavio da će u pokrenutom postupku svoja javno izneta saznanja potkrepiti relevantnim dokazima.

Ovom prilikom Mitrović zahvaljuje nadležnim institucijama, a posebno RRA što nije podlegla pritiscima i na taj način omogućila da bar jednom, a „nadamo se i ne jedini put, burno izneta medijska afera dobije svoj epilog“, navodi se u saopštenju.

Vlasnik Pink media grupe poslednji put upozorava Dragana Đilasa da mu ne šalje preteće sms poruke o nekakvom ratu, jer je početkom istražnog postupka u Višem tužilaštvu u Beogradu rat za Mitrovića okončan„, navodi se u saopštenju TV Pink i dodaje da „to što ga je Đilas prespavao je njegov lični problem“.

U saopštenju se navodi da „Mitrović neće davati izjave o slučaju Đilas osim nadlležnim državnim institucijama kako ne bi ugrozio istražni postupak“.

Vlasnik Pink media grupe, Željko Mitrović, veruje da će Srbija postati pravna država u kojoj će važiti ista pravila za sve, uključujući i Dragana Đilasa„, navodi se na kraju saopštenja TV Pink.

Izvor: Tanjug via Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.