VIMBLDON: Đoković lako do treće runde

Đoković će u narednom koli igrati protiv pobednika meča između Žeremija Šardija iz Francuske i Nemca Jana-Lenarda Štrufa.

Srpski teniser je u prvom setu imao nekoliko prilika da oduzme servis Rejnoldsu, ali u tome nije uspeo, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj-brejku.

Taj-brejk je Đoković odlično odigrao, vrlo brzo je stekao prednost od 5:0, što je bilo nedostižno, tako da je posle 54 minuta igre uspeo da povede sa 1:0 u setovima.

I na počeku drugog seta prvi teniser sveta je imao brejk priliku, ali je nije iskoristio i taman kad se činilo da će i taj set proteći u istom ritmu, Đoković je konačno uspeo da oduzme servis Amerikancu i povede sa 2:1.

Do kraja seta Đoković nije dao priliku Rejnoldsu da se varti u set, a novim brejkom u devetom gemu uspeo je da završi i drugi set - 6:3.

Srpski teniser je već na startu trećeg seta napravio je brejk i brzo je poveo sa 3:0. Do kraja tog dela igre Amerikanac je uspeo da osvoji samo jedan gem tako da se Đoković lako plasirao u narednu rundu takmičenja.

Beta

Pogledajte još