FARMA NA SUDU: Otkriveno ko je Filipov Steva iz Pančeva (VIDEO)

Gledaoci su sinoć ponovo imali priliku da postavljaju pitanja farmerima. To je, kao i svaki prethodni put, izazvalo mnogo svađa među samim učesnicima rijalitija a najžešći sukobi pleli su se oko Filipa i Stanije.

Kada je Ognjen Amidžić napustio imanje, Vesna Rivas je prišla Filipu i Staniji sa kojima se ponovo žestoko posvađala iziritirana činjenicom da je Filip najavio da će je tužiti. Samo pola sata ranije, Vesna se obratila gledaocima i Filipovoj porodici i saopštila sledeće: "Filip Panajotović se upleo u mutne radnje iz kojih ne zna kako da izađe!"

Pre toga postavila mu je sledeće pitanje: Kada ćeš već jednom da stisneš muda i da kažeš ko si zapravo?

Takođe, Vesna tvrdi da Filip nečim ucenjuje Staniju da bude s njim i da je to naslutila iz jednog njihovog razgovora!

Kada im je prišla nakon voditeljevog odlaska pitala je nekoliko puta: "Znaš li ti ko sam ja?" Stanija je upozoravala dečka da se ne prima i ne uvlači u razgovor s Vesnom - "Kad ideš da ubiješ čoveka ne najavljuješ to naglas nego ćutiš i radiš!"

U prepirci Vesna i Filip došli su i do čuvenog "Steve iz Pančeva". Takva osoba ipak postoji i nije plod pevačicine mašte ali Filip tvrdi da je to sin kućnih prijatelja njegove porodice i njegov drugar.

M.N

Pogledajte još