Milosavljević: Nije teško prilagoditi se ulozi kapitena Partizana

"Tu sam duži period, ovo mi je četvrta godina. Znam kako funkcioniše sistem i način rada u Partizanu tako da mi nije bilo teško da se uklopim u tu ulogu", rekao je Milosavljević novinarima u beogradskoj hali Pionir.

Milosavljević je kapitensku traku nasledio od Vladimira Lučića, koji je po završetku sezone prešao u Valensiju.

"Privatni odnosi su nam veoma dobri, prošle sezone smo pričali o svemu tome, a i sada mi je dao par saveta", naveo je Milosavljević.

On je kazao da Partizan ima odličnu, mladu ekipu, za koju je ipak potrebno strpljenja.

"Tim je u suštini sličan, ostalo je dosta igrača od prošle sezone. Svi smo iskusniji za tu jednu godinu. Imamo sjajnu, jako mladu ekipu i uz malo strpljenja i razumevanja doći ćemo do rezultata. Napredujemo iz dana u dan", kazao je bek crno-belih.

Kao favorite za završni turnir Jadranske lige, Milosavljević je naveo Igokeu, Cedevitu, Crvenu zvezdu i Partizan.

"Biće dosta teško u Jadranskkoj ligi, pre svega jer se kroz nju ponovo ostvaruje plasman u Evroligu. To stvara dodatni pritisak i težinu, kao i prošle sezone", kazao je Milosavljević.

Partizan će u prvom kolu regionalnog takmičenja dočekati Igokeu.

"Ima stvarno sjajnih ekipa, biće zanimljivo već u prvom kolu. Igokea je bila najveće iznenađenje, sada imaju sličan, iskusan tim. Čeka nas jako težak test već na početku", rekao je Milosavljević.

On je rekao da će do kraja sezone sigurno igrati u Partizanu, sa kojim mu ugovor ističe sledećeg leta.

"Još je rano da se priča o tome, videćemo. Imam još godinu dana ugovora tako da sam ovu sezonu tu sigurno do kraja", rekao je kapiten
crno-belih.

Partizan će novu sezonu početi u nedelju, u 17.00 sati, kada će dočekati Igokeu u beogradskoj Hali Pionir.

Beta

Pogledajte još