Dženkins: Sa Delijama do pobede

"Ispoštovali smo zamisli trenera, igrali prema planu i veoma sam zadovoljan partijom tima protiv Radničkog. Kontrolisali smo skok, postizali lake poene, a kada je tako, onda je jasno da pobeđujemo. Srećan sam zbog svog učinka, ali znam da mogu bolje. Ima vremena da to pokažem. Početak je sezone, trener svima pruža priliku, a akcenat stavlja na defanzivne zadatke. Mislim da će to na duže staze dovesti do ostvarenja ambicija, a one su uvek pobedničke" naglasio je Čarls Dženkins.

Ubedljivo izdanje protiv Radničkog svojevrsna je pozivnica pristalicama crveno-belih da u četvrtak na evroligaškoj premijeri ispune Arenu.

"Svi su uzbuđeni zbog meča, osećam to na svakom koraku. Znam da su navijači predugo čekali da vide Zvezdu u Evroligi i drago mi je što sam deo tima. Čuo sam da će biti 20.000 ljudi i jedva čekam da istrčim na parket i doživim taj ambijent. "Delije" su sjajne. Predstavljaju šestog igrača, onog koji je nam uliva energiju i često ume da bude presudan faktor ka pobedi" poručio je popularni Đenka za Večernje novosti.

Pogledajte još