SERBIA WONDERLAND: Eksplozija Leda za "Poglavlje Jedan"

Ulaznice za Serbia Wonderland Festival "Poglavlje Jedan: Eksplozija Leda" su od danas u prodaji, a u znak zahvalnosti i ljubavi prema publici, osnivačima i ljudima koji su prvi podržali ideju Festivala Budućnosti, određene su specijalne promo cene koje će važiti do 1. novembra. Svi koji su se prijavili za VIP kartice "Pisali smo bajku" imaju priliku da obezbede ulaznice za sebe i još pet prijatelja po ceni od 500 dinara po osobi. "Osnivači festivala" imaju priliku da ulaznice obezbede po ceni od 600 dinara po osobi za sebe i tri svoja prijatelja - samo u prostorijama JungleTribe ili putem e-maila. Svi ostali mogu nabaviti ulaznice po ceni od 690 dinara od utorka, 22. oktobra na prodajnim mestima Eventima.

"Na taj način želimo da proširimo mrežu ljudi koji imaju slične želje i ciljeve i koji žele jedinstven događaj u Srbiji! Rastemo, širimo vizije i trudimo se da budemo bolji i veći! Znate kako je bilo 12. Oktobra... Sada želimo više. Sve zavisi od publike! Tako se piše naša bajka. I dalje važi pravilo da sve što se prikupi od prodaje ulaznica se ulaže u lineup, organizaciju, produkciju, a o tome će publika odlučivati! Budite brzi i podržite nas!", poručuju organizatori iz Jungle Tribe-a.

"Poglavlje Jedan: Eksplozija Leda" biće uvertira za drugo izdanje Festivala Budućnosti "Ceo Svet - Serbia Wonderland Open-Air 2014", a "Poglavlje Dva: Vatreno Nebo" najavljeno je za 14. februar 2014.

Pogledajte još