Herceg Novi će u 2020. godinu ući sa Nevernim bebama

Herceg Novi priprema zabavan i zanimljiv višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajem povodom dočeka 2020. godine.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović kao zagrevanje za „ najluđu“ noć će pevati 30. decembra, a dobar provod u Herceg Novom je zagarantovan! Poznato je da Aleksandra pravi odličnu atmosferu gde god da nastupa, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta, a već vlada veliko interesovanje za njen nastup.

Poznati pop sastav Neverne bebe će izvesti najveće hitove i svojim nastupom u najluđoj noći podeliti energiju i raspoloženje na platou ispred hotela Igala. Milan Đurić sa svojim bendom priprema fantastičan program, a svi koji budu u Herceg Novom za doček dobiće vrhunski doživljaj zabave, ideje i emocija. Herceg Novi je prirodan izbor da naprave fantastičan hepening koji će biti uvod u Novu 2020.

Repriza je rezervisana za „odličan dernek“ uz Harisa Džinovića. Publika je već navikla da ih Haris drži na nogama više od dva sata, a samo u Herceg Novom 1. januara slušaće pod otvorenim nebom legedarne pesame i hitove našeg regionalnog napopularnijeg pevača.

Ako još uvek ne znate gde ćete za Novu godinu, preporuka je Herceg Novi gde vas osim odlične zabave očekuju i gratis izleti Bokom kotorskom ili do Dubrovnika koje je obezbedila Turistička organizacija Herceg Novog za sve one koji u periodu praznika rezervišu u ovom gradu smeštaj u trajanju od 5 i više noćenja. Detaljne informacije o poklon izletima pogledajte na www.hercegnovi.travel

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još