Vujošević: Očekujem Vučića na proslavi Partizanove 15. titule

0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da ceni pomoć države crno-belima, kao i da očekuje da će prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić prisustvovati proslavi Partizanove 15. titule.

Vujošević je u ponedeljak prisustvovao svečanosti u Beogradskoj areni kada Srpska napredna stranka obeležila pet godina od osnivanja.

„Ja sam bio pozvan od strane Aleksandara Vučića i ja sam se kao gost odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenja i u sklopu tih ubeđenja nisam član stranke. Znam da je teško voditi državu i u stanju sam da prepoznam nečiji fanatizan i nečije elementarno poštenje, ali i ljubav prema sportu“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

„Nama je ipak pomognuto, ja ne upoređujem koliko se pomaže Zvezdi, a koliko Partizanu, bitno da je pomgnuto. Ja cenim Vučića, ne možda sve što radi. Postoji reprocitet, a naši su odnosi korektni. Nadam
se će doći na našu proslavu 15. uzastipne titule u Srbiji“,
dodao je Vujošević.

On je podsetio da ga je svojevremeno zvao i ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić.

„To je jedna mala i simpatična stranka, on je čovek koji radi teške poslove, pri tom je druge nacionalnosti, a zanamo da je to teško u ovoj zemlji“, dodao je Vujošević.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.