Ceca i Veljko Ražnatović zajedno u provodu (Video)

0

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pojavili su se na otvaranju popularnog prestoničkog kluba "Akapulko".

Naime Ceca se na otvaranju pojavila sa sinom Veljkom gde su svi bili iznenađeni,a još jedan razlog zbog kog je ova folk diva došla u ovaj klub je taj što je njena frizerka i dobra drugarica Bucka toga dana proslavila rođendan.

Bucka je napravila sjajnu zabavu, a Ceca je kao i obično zablistala u izazovnoj beloj haljini i skroz opušteno pozirala fotografima i davala izjave novinarima, a mnogi nisu ostali imuni da ne pitaju Veljka da li mora da se javi mami kada izađe sa društvom i koje su mu uspomene za ovaj klub?

Veljko je bio potpuno iskren i rekao je da ima prelepe uspomene iz ovog kluba i da mora uvek da se javi mami kada izađe, a Ceca se ubacila povišenim tonom i rekla: “ Naravno da se javlja mora da se javi“! Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a kasnije su im se pridružili Džej i Rada Manojlović, ipak najviše pažnje je privukla Ceca svojim dolaskom, a koja je ujedno bila i najveselija među gostima.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.