Uhapšen suvozač "audija" koji je pregazio srpskog policajca u Bujanovcu

0

Posle dvodnevnog policijskog zadržavanja, automehaničaru iz Velikog Trnovca kod Bujanovca Rešatu Bajramiju (40) određen je pritvor zbog sumnje da je pružio pomoć ubici policajca Gorana Kneževića.

Osnovano se sumnja da je Bajrami bio suvozač u crnom „audiju“,koji je na ulazu u albansko selo Veliki Trnovac 21.oktobra u 18.05 časova udario, pregazio i ubio dugogodišnjeg službenika bujanovačke Policijske stanice Gorana Đorđevića (44) iz Krševice.

Posle opsežne potrage za vozačem, policija je u Malom Trnovcu pronašla skupocni automobil švajcarskih registarskih oznaka. Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović juče je izjavio da inspektori danonoćno preduzimaju mere na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je policajac stradao i hvatanju vozača.

Policija je na tragu vozaču,ali je pomoć potražna i od Euleksa,ukoliko je ubica pobegao na Kosmet.

Na sahrani Gorana Đorđevića u Krševici direktor policije Milorad Veljović rekao je novinarima da se zna ime vozača okrivljenog za teško ubistvo,ali ga organi otkrivanja ne saopštavaju u intresu istrage.

Kobnog predvečerja, Đorđević je dao znak da se „audi“ sa zatamnjenim staklima zaustavi,ali je vozač dao gas i velikom brzinom udario i pregazio policajca.

Bujanovačka policija imala je dojavu da bar dvojica Albanaca u „audiju“ prevoze drogu.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.