Stojanović: Važno je da smo prošli!

"Bilo je najvažnije da osim pobede i prolaska u narednu rundu ne dođe do neke povrede jer nam brzo dolazi sledeća utakmica. Nema odmora, odmah počinjemo da razmišljamo o derbiju. Utakmica nije bila lepa za oko, ali najvažnije je da smo prošli", rekao je Stojanović novinarima.

Zvezda je u Beogradu pobedila Radnički 1923 sa 3:0 i tako se plasirala u četvrtfinale Kupa. Najzvučnije pojačanje crveno-belih Miloš Ninković se povredio u poslednjem kolu prvenstva i njegov nastup u subotu je neizvestan.

"Teško je sada reći da li će Ninković igrati. On je danas pre utakmice probao malo da otrči i sada ću da vidim kakve je to posledice ostavilo", rekao je Stojanović.

U finišu meča u igru je ušao Filip Mladnović, koji je nedavno tražio raskid ugovora, ali Stojanović nije mogao novinarima da kaže da li je igrač povukao tužbu.

"Detalje ne znam. Pre tri dana mi se javio Zoran Stojadinović i rekao da mogu da računam na njega ako želim", rekao je trener.

Stojanović je kazao da nije pružio šansu Vukanu Savićeviću i Stefanu Mihajloviću zbog razvoja utakmice.

"Bilo je u planu da njih dvojica igraju. Čak sam Mihajloviću rekao da će igrati, ali je utakmica krenula drugim tokom. Filip Kasalica, Marko Vešović, Nikola Mijailović su zahtevali izmene već na poluvremenu. Jedno je plan, a drugo tok utakmice. Na njihovu žalost bilo je drugačije", rekao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još