Kuda večeras za Noć veštica?

Neka vas ne uplaše zombiji na ulici, veštice u kafićima, doktorke, policajke i noćne dame u klubovima. Svi ove večeri mogu da budu neko drugi, da pod maskom puste mašti na volju...

Zapamtite - bilo kakva maska je bolja nego - ne maskirati se uopšte! Najbolja zabava je - pod maskom!

Portal Nadlanu.com izdvaja za vas neke od najboljih provoda za večeras u Noći veštica:

Tradicionalni "GO2" maskenbal - Dom omladine
Iako su skoro rasprodati, požurite, možda se nađe još koja karta. Ova žurka je broj 1 kada su u pitanju poseta i originalnost maski.

Veliki Halloween Savamalski maskenbal
- Brankow, Mladost i Ludost vas zovu da se provedete s njima. Možete slobodno cirkulisati po Savamali, i izabrati klub po vašoj meri.

Pakao na devetom - Mr. Stefan Braun
- Vrući RnB hitovi, seksi hip hop melodije, i naravno - fenomenalna zabava u čuvenom klubu na devetom spratu.

Noć veštica u klubu "Gun" - Ono što Partimejkersi organizuju - to mora da bude dobro! Vaše je da kalibrišete mozgove na zabavu i pripremite masku!

Halloween u klubu "Blue Moon"
- Gotik, dark fazon, sa skroz promenjenim enterijerom kluba, da sve podseća na Noć veštica. Ne plašite se, zabava će biti više nego dobra!

Noć veštica u Radionica baru
- Crveni četvrtak se u Radionici pretvara u Halloween četvrtak. Spremite se za Red Bull koktele koji će vas držati budnima sve do jutra!

Rain Dogs u klubu "Akademija 28"
- Kvalitetna svirka za kvalitetan provod pod maskama.

Halloween veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti POD MASKAMA - Klovnovi, zombiji, kosturi, Lare Kroft i ostala bića, svi mogu da pevaju u klubu "Bitefartcafe", i to slobodno, jer već sutradan više niko neće moći da ih prepozna!

I JOŠ:

No Halooween
Divljina, četvrtak

DJ Testosteron i DJ Alexa spremaju “No Halooween party” uz muzički miks od fanka do Daft Punka. Ulaz je besplatan. Maske, naravno, nisu obavezne.

Tradicionalni Maskenbal
The Tube, četvrtak

Za muziku je zadužen trio Peppe, Bros i Ales. Ulaz za kostimirane je slobodan, dok će ostali moći na ulazu da kupe masku za 300 dinara.

Kiss Kiss Bang Bang
Plastic, četvrtak

Svi gosti su pozvani da se maskiraju, a prvih 50 devojaka koje dođu s crvenim karminom dobijaju gratis koktele. Za muziku su zaduženi DJ Tom Gepard i prijatelji.

Ineks Halloween
Ineks, PETAK

Ovom prilikom otvara se klub Antipod, nastupa bend Drum and Jazz, a tu je i specijalna horor predstava novog cirkusa po motivima legende o Sandmanu.

Pogledajte još