Teri: Potpuno sam posvećen Čelsiju

BEOGRAD, 27. jula 2009. (Beta) - Kapiten engleskog fudbalskog premijerligaša Čelsija Džon Teri ponovio je da je potpuno posvećen tom klubu i naglasio da nije tražio novi poboljšani ugovor posle ponude Mančester sitija.

Čelnici Mančester sitija su prethodnih nedelja učinili sve kako bi ubedili Terija da prihvati ponudu, ali je kapiten Čelsija rekao da nikada nije bio u iskušenju da ode iz kluba. Mediji spekulišu da je Siti ponudio 35 miliona funti.

"Direktor Piter Kenjon me je obavestio o ponudi Sitija dok sam bio na odmoru. Rekao mi je da klub ne želi da me proda i od tada nisam ni razmišljao da napustim Stamford Bridž. Ostalo mi je još tri godine ugovora i potpuno sam posvećen klubu. Oduvek sam bio, a tako će i ostati", rekao je Teri.

Na pitanje novinara zbog čega je toliko dugo čekao da odbije ponudu Sitija, Teri je rekao da je želeo da se uveri da će najbolji igrači ostati u klubu.

"Želeo sam da se uverim da će glavni igrači koji još pregovaraju o produženju ugovora Didije Drogba, Ešli Kol, ali i Frenk Lampard ostati u klubu. To je bila najvažnija stvar za mene", rekao je on.

Kapiten Čelsija priznao je da bi želeo novi poboljšani ugovor sa Čelsijem, ali da namerava da ga zaradi na terenu, a ne služeći se ponudama drugih klubova.

"Neka moje igre govore za mene. Kada sam dolazio na Stamford Bridž rekao sam da želim da ostanemm tu do kraja karijere. U klubu sam 14 godina i osećam se čudno jer je ovo prvi put da je neki klub izrazio interesovanje za transfer. ", rekao je Teri.

Teri je dodao da su navijači Čelsija jedan od razloga zbog kojeg je odlučio da ostane na Stamford Bridžu.

"Navijači su jedan od razloga. Oduvek sam imao odličan odnos sa njima. Mnogo su mi pomogli dok sam se probijao do prvog tima. Uvek su bili uz mene. Zadovoljan sam što su prestale priče o transferu jer sada mogu da se koncentrišem samo na fudbal", rekao je on.

Pogledajte još