Gde dočekati zoru 14 januara? Restoran Porto!

0

Provod za pamćenje ne može se zamisliti bez žive svirke. To jako dobro znaju i u restoranu Porto. Za uzavrelu atmosferu I igranje do zore pobrinuće se bend Denis i Obule. Počinju sa svirkom u 20 časova i sviraće za vas dokle god vi to budete želeli.

Naš Beograd ima što niko drugi nema!Ako se dobro ne provedete 31. Decembra, nema razloga za brigu! Tu je 13. januar kada je zabava obično bolja jer smo već krenuli da krnjimo godinu, praznična histerija je iza nas, pa možemo da uživamo u dobrom provodu! Gde dočekati zoru 14 januara?

Ako već niste isplanirali, naš predlog je da prošetate do beogradskog ušća, preko puta Kalemgdana, do restorana Porto. Miris ribe iz Jadrana koje pripemaju vrsni kuvari restorana Porto učiniće da se prisetite veličanstvenog mirisa leta, ali bez sete. Iskustvo koje ćete doživete u ovom beogradskom restoranu učiniće da ga se uvek prisećate sa osmehom na licu kao večeri kad ste se odlično proveli na Ušću.

Dobra vina su tu da ovaj praznični ugođaj začine tako da ga nikad ne zaboravite a diskretno osoblje će učinit sve da se na njihovom brodu osećate dobro.

Ulaz se ne naplaćuje: dovoljno je samo da rezervišete na: i ponesete dobro raspoloženje!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.