NEĆE U ZVEZDU VEĆ U PARTIZAN: Milevski na meti crno-belih

0

Ukrajinski mediji prenose vest da bi fudbaler Artem Milevski koji je ne tako davno bio na meti Crvene zvezde mogao da posle odlaska iz turskog Cazijantepa pojača Partizan!

Ukrajinski mediji spekulišu da bi nekadašnji igrač kijevskog Dinama i rerpezentativac ove zemlje karijeru mogao da nastavi u Srbiji.

Milevski je prethodnu polusezonu proveo u turskom Gazijantepu, ali je otpušten zbog noćnog života. Sada se spekuliše gde će dalje, a pominje se i ime srpskog šampiona.

Ukrajinci navode da Milevski odgovora stilu igre koji forsira trener Partizana Marko Nikolić, a da je prošlog leta neuspešno pregovarao o dalasku na „Marakanu“.

Međutim, italijanski mediji prenose da je Milevki na putu za Mahačkalu, gde bi uz Alijeva trebalo da predstavlja spas za posrnuli Anži, poslednjeplasirani tim ruske Premijer lige.

I Italijani naglašavaju njegovu slabost noćni život kao i strast prema alkoholu.

Milevski ima 28 godina, igra na poziciji napadača, a karijeru je počeo u Semeni iz Minska. U Dinamo je došao 2002. godine i u Kijevu se zadržao 11 godina te na 278 utakmica postigao 87 golova.

U Turskoj je na devet utakmica dao gol za Gazijantep. Za Ukrajinu je dao osam golova na 50 nastupa.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.