Ana nije bila na Adilovom nastupu!

0

Iako su svi mediji izvestili o tome da će Ana Ramadanovski da se pojavi na nastupu svog supruga, pevača Adila Maksutovića, koji je na pravoslavnu Novu godinu pevao u jednom beogradskom klubu u Beogradu, ona se ipak nije pojavila.

Naravno da nisam bila na nastupu, iako smo u korektnim odnosima, a Adil viđa dete. Nemam nameru da budem s njim. Još ne znam kada je ročište povodom prijave koju je protiv njega podnela policija

rekla je Ana Ramadanovski za TV Best. Interesantno, ali niko od medija koji su najavljivali njeno prisustvo sada nije ni pomenuo da se nije pojavila na nastupu.

Inače, zahvaljujući toj reklami, pevač je napunio lokal do poslednjeg mesta, a u kratkom intervjuu koji je dao za medije rekao je da mu zbog proteklih dešavanja nije bilo do proslavljanja Nove godine, ali sebi je poželeo zdravlje kako bi izgurao sve loše i posvetio se karijeri.

Dodao je i da su se neke stvari su se iskristalisale i da je svima jasno o čemu se tu radilo. Posla kako je istakao ima, nastupao je u Parizu, Beču i drugim gradovima, a priprema i jedan duet.

Izvor:TvBest.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.