Zaječar u top 10 evropskih mikro gradova

Magazin je ovim aktom svesrdno priznao i na grandiozan način pohvalio napore koje Grad Zaječar ulaže, na prvom mestu u sopstveni razvoj i unapređenje ponuda i usluga na lokalu, a zatim u privlačenje investitora i otvaranje novih radnih mesta u svakom sektoru, promociju i unapređenje sopstvene turističke ponude, radnu snagu i kvalifikacije kojima raspolaže, usku saradnju privatnog i javnog sektora na lokalu kao i na nivou republike i samim tim Gradu Zaječaru učinio reklamu zlata vrednu. U februarsko-martovskom izdanju Financial Times-a biće objavljen veliki promotivni članak o samom Zaječaru kao i resursima kojima raspolaže i nudi investitorima.

Takođe, Grad stiče pravo da u svim svojim promotivnim aktivnostima dve godine koristi logo ove prestižne nagrade.

Jednom rečju, Zaječar, administrativni, industrijski, trgovački i kulturni centar istočne Srbije prepoznat je kao lider u razvoju svog regiona jer poseduje dalekovidost u planiranju aktivnosti i koraka čiji je krajnji i neminovni ishod stvaranje jedne metropole evropskog formata.

Zaječar je još jednom dokazao da je grad efikasne i moderne administracije i razvijene infrastrukture pravo mesto za Vaš novi posao! Mi ne oklevamo u odlukama i spremni smo da Vam izađemo u susret!

Pogledajte još