Devojka se suočila sa nastavnicom koja ju je seksualno zlostavljala

0

Amerikanka Džejmi Kariljo trpela je seksualno zlostavljanje od strane svoje profesorke od 12. do 20. godine. Pokušala je da je prijavi, ali nije bilo nikakvih posledica. Sada, osam godina kasnije, Džejmi je odlučila da je pozove telefonom i suoči se sa njom.

„Imam 28 godina i dugo sam skupljala hrabrost da prijavim profesorku koja me je godinama seksualno zlostavljala. Kada sam to konačno učinila, ispostavilo se da je slučaj zastareo i da nikada neće morati da plati za ono što mi je učinila“, napisala je Džejmi u opisu videa koji je okačila na „Jutjub“.

Odlučna da se suoči sa Andreom Kardosom koja sada radi kao pomoćnica direktora, pozvala ju je telefonom i snimila čitav razgovor.

– Zašto si to uradila? Imala sam samo 12 godina kada sam te upoznala. Da li shvataš da si mi isprala mozak i izmanipulisala me? Da li shvataš da je to što si uradila loše? – upitala je Džejmi svoju bivšu profesorku, koja je odgovorila da joj je žao i da je „samo pokušavala da joj pomogne“.

Na pitanje kako seksualno zlostavljanje može da pomogne 12-godišnjoj devojčici, Kardosa je odgovorila:

– Nisam nameravala to da uradim. Ja čak ni ne znam šta se dogodilo.

Džejmi je dodala da joj se gadi pomisao na ono što je doživela u školskoj klupi.

– Upropastila si mi detinjstvo. Upropastila si mi život. Da li si svesna toga? Trebalo bi da se stidiš same sebe! – rekla je ona.

Kardosa je odgovorila da se „kaje svakog dana“ i razgovor je ubrzo završen. U međuvremenu je još jedna bivša učenica kalifornijske škole otkrila da ju je zlostavljala ista profesorka.

– Plašila sam se da pričam o tome dok nisam pogledala Džejmin video. Naše priče su potpuno iste. Tek sada kada sam odrasla shvatam kroz šta sam sve prošla kao dete – rekla je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Profesorka Andrea Kardosa je pre nekoliko dana dala otkaz na mesto pomoćnice direktora.

Foto: youtube printscreen
Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.