Muškarci danas: Plaču, ne piju i mažu kremice

Moderni muškarci nežniji su i osetljiviji nego što se mislilo, pokazuje novo istraživanje. Gotovo 37 odsto njih plakalo je barem jednom u proteklih mesec dana, otkrila je studija američkog časopisa “Eskvajer” sprovedena na 1000 ljudi. Oni to smatraju normalnim kao i redovno korištenje hidratantne kreme te gledanje kulinarskih emisija na televiziji. Pritom ih nije briga šta drugi misle.

Trećini se čak ni ne sviđa odlazak u striptiz klub i uprkos uvreženom mišljenju ne vole svako veče da provode s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovina njih tokom nedelje ne popije ni jedno pivo, piše “Dejli Mejl”.

Stereotipi ne vrede ni u seksu. Skoro 63 odsto njih nikad nije poslalo seksi poruku partnerki, a više od polovine njih nije igralo seksi uloge u spavaćoj sobi. U proseku imaju seks dva puta sedmično, a petina njih nijednom, potvrdilo je istraživanje.

Uprkos boljoj brizi o telu i gledanju kulinarskih emisija, muškarcima je i dalje draže razgledanje automobila nego kupovanje odeće. Jedino što ne podnose su takmičarski pevački rijaliti šouovi.

Izvor: B92

Pogledajte još